Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Αστέρας Νίκαιας - Αίολος Ταύρος: 3-2 (γυναικείο)

Σε ένα  αγώνα για γερά νεύρα η γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας έχασε από την αντίστοιχη του Αστέρα Νίκαιας με σκορ 3-2.
Πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με πολύ καλές φάσεις σε επίθεση και άμυνα.
Η ομάδα μας έχασε τα δύο πρώτα σετ με 25-20 και 25-23 τα οποία κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Στη συνέχεια η ομάδα μας ισορρόπησε το παιχνίδι κερδίζοντας τα δύο επόμενα με 25-23 και 25-20. Το πέμπτο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες με την ομάδα του Αστέρα Νίκαιας να κερδίζει το σετ με 16-14 και τον αγώνα με 3-2.
 Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες  για το θέαμα που προσέφεραν στους φιλάθλους.

Με λάθη η διαιτησία των κκ Κατερλή, Λιάκου και Χατζηβασιλείου.


ΑΟ Αστέρας Νίκαιας: Μαρούλης (προπονητής), Χαβιλάδου Δ., Στοίτσεβα Ε., Πλακιά Β., Παπαζιάν Ι., Μπουλούμπαση Σ., Μάτσικα Μ., Καρούμπα Ε., Εξακουστίδου Α., Δασκάλου Ε., Αλεξάνδρου Α., Τρίκκα Γ., Λαμπροπούλου Σ., Θεοδωρίδου Θ. Μόνου Μ.

ΑΕ Αίολος Ταύρος 2006: Δημητρακάκος (προπονητής), Σαρατσοπούλου Κ., Ρούσσου Ε., Αφεντουλίδη Β., Διονυσοπούλου Ο., Παπαδοπούλου Α., Χασιώτη Κ., Αθανασοπούλου Ε., Μπελεγρίνη Ο., Μόκα Ι., Σταυροπούλου Α., Στρατηγού Κ., Πετράκη Ι., Κωτογλίδου Π.

 ΥΓ: Ζητούμε συγγνώμη για την περίπτωση που πιθανόν να αναγράφονται λάθος τα ονόματα της σύνθεσης του Αστέρα Νίκαιας το οποίο οφείλεται σε μη ευκρινές φύλλο αγώνα.
 


ΓΥΝΑΙΚΕΣ 2017-2018



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου