Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ-ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ:1-3 (Κορασίδες Α' ομάδα)

Με νίκη τελείωσε για την Α' ομάδα κορασίδων ο 1ος γύρος της Β' φάσης του πρωταθλήματος (θέσεις από 1 έως 6),  καθώς κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας τον Πήγασο Χαϊδαρίου με 3-1 σετ. Στον συγκεκριμένο αγώνα οι αθλήτριές μας δεν έπαιξαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 σετ. Στην συνέχεια η ομάδα ανέβασε λίγο ρυθμούς κάνοντας όμως πολλά λάθη. Στα κρίσιμα σημεία όμως οι αθλήτριες αξιοποίησαν καλύτερα τις ευκαιρίες και κατάφεραν να πάρουν την νίκη. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την μεγάλη προσπάθεια που κάνει από την αρχή του πρωταθλήματος. Είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος τα κορίτσια μας θα ανταμειφθούν και θα πετύχουν τον στόχο τους. Ας συγκεντρωθούμε για τις επόμενες 5 αγωνιστικές που απομένουν, ας πιστέψουμε στις δυνατότητές μας και μαζί θα προχωρήσουμε ως το τέλος. Πολλά συγχαρητήρια και στον κόσμο μας που είναι δίπλα στην ομάδα δίνοντας για μια ακόμα φορά μια δυναμική παρουσία στο γήπεδο.

Καλή η διαιτησία των κκ Κατσιάρα Κ. και Ηλιόπουλου Γ.

ΑΕ Αίολος Ταύρος 2006Δημητρακάκος Π. (προπονητής)
Καμπύλη Ε., Ρούσσου Ε., Ζίγκιρη Ν., Κωτογλίδου Π., Διονυσοπούλου Ο., Ιγνατίου Β., Πετράκη Δ., Πιπεράκη Σ., Αφεντουλίδη Β., Λουκοπούλου Μ., Μπιράτσι Ε., Κολοκοτρώνη Α.

ΑΟ Πήγασος Χαίδαρίου: Κάσσου Χ. (προπονήτρια)
Λειβαδάρου Λ., Λιουλιούκου Μ., Κούκου Κ., Γκούμα Α., Καραφέρη Χ., Καρόλου Ε., Καραφέρη Λ., Σαλαπάτα Ε., Μάνο Α., Στουραϊτη Ε., Κολοβού Ε.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου