Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Α.Σ. Περιστέρι – Α.Ε. Αίολος Ταύρος: 0 – 3 (Γυναίκες)



Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας κερδίζοντας, στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου, την αντίστοιχη ομάδα του Α.Σ. Περιστερίου με σκορ 0-3. Σε έναν εντυπωσιακό ομολογουμένως δεύτερο γύρο, με 10 νίκες σε 11 αγώνες, η ομάδα μας κατάφερε να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα από απουσίες για διάφορους λόγους και να  συμμετέχει στη διαδικασία των Play off, διεκδικώντας με αξιώσεις την άνοδο της στη Β’ Εθνική κατηγορία.
Στο συγκεκριμένο αγώνα τα δύο πρώτα σετ ήταν σχετικά εύκολα και η ομάδα μας επικράτησε της αντιπάλου ομάδας με 18-25 και 13-25 χωρίς να πιάσει ιδιαίτερη απόδοση. Στο τελευταίο σετ η ομάδα μας δυσκολεύτηκε, αλλά κατάφερε να τελειώσει νικηφόρα το σετ και τον αγώνα με 24-26.   
Συνεχίζουμε να κρατάμε χαμηλούς τόνους, προετοιμαζόμαστε για τα play off και ελπίζουμε ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο που όλοι πιστεύουμε.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα κορίτσια μας και τον προπονητή τους για την επιτυχία τους.

Πολύ καλή η διαιτησία των κκ. Σαχινίδη και Καραδημητρίου.

Αίολος Ταύρος (Δημητρακάκος): Κολοβού Μ., Σαρατσοπούλου Κ., Καμπύλη Ε., Ρούσσου Ε., Ζίγκιρη Ν., Αναστασοπούλου Κ., Φραγκούλη Μ., Παπαδοπούλου Α., Χασιώτη Κ., Κωτογλίδου Π., Πετράκη Ι., Μόκα Μ., Κρασσά Γ., Διονυσοπούλου Ο.

Α.Σ. Περιστέρι (Κουγιουμτζόγλου): Χιώτη Μ., Γλυνού Ε., Παυλοπούλου Β., Κουβέλη Α., Ατέσογλου Β., Κασουρίδου Α., Βρυσοπούλου Γ., Τριανταφύλλου Α., Κορομπίλη Μ., Σιδηροπούλου Π., Κασουρίδου Β., Τσάτουμα Ο., Πατέλη Α., Πλασκοσοβίτη Β.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου