Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

A.E. Αίολος Ταύρος - Φιλία Περάματος: 3 - 0 (γυναικείο)



Μια ακόμα νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας κερδίζοντας την αντίστοιχη ομάδα της Φιλίας Περάματος με σκορ 3-0.
Παρότι η ομάδα  μας μπήκε δυνατά στον αγώνα κερδίζοντας το πρώτο σετ σχετικά εύκολα με 25-15 η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη. Τα πολλά λάθη στην άμυνα και στην επίθεση αλλά και το καθαρό μυαλό στις κρίσιμες φάσεις έκριναν το δεύτερο σετ με σκορ 25-23. Στο τρίτο σετ η ομάδα μας ήταν καλύτερη και πιο αποφασιστική στις λεπτομέρειες, κέρδισε το σετ με 25-19 και τον αγώνα.
Μια δίκαιη νίκη η οποία θα μας βοηθήσει τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με επόμενο σταθμό τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο.  Τελαμών στη Σαλαμίνα.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κκ Λιάκου και Μπίτσικα.

Αίολος Ταύρος (Δημητρακάκος): Χατζηγιαννίσογλου Ι., Κολοβού Μ., Σαρατσοπούλου Κ., Καμπύλη Ε., Ρούσσου Ε., Ζίγκιρη Ν., Αναστασοπούλου Κ., Φραγκούλη Μ., Παπαδοπούλου Α., Χασιώτη Κ., Μόκα Μ., Κρασσά Γ., Σταυροπούλου Α., Διονυσοπούλου Ο.

Φιλία Περάματος: Νικολάου Α., Τριανταφυλλάκου Α., Μπογδάνου Κ., Παϊτέρη Α., Σκουλικαρίτη Κ., Σουρμαϊνη Ε.,Μπουρδάνη Μ., Λιανέρη Ν.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου