Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΠΣ ΑΜΙΛΛΑ: 3-0 (Κορασίδες)

Μεγάλη νίκη των κορασίδων με 3-0 σετ ενάντια στην ομάδα της ΑΠΣ ΑΜΙΛΛΑ. Ενας δύσκολος αγώνας, που τα κορίτσια μας τον περίμεναν τόσες μέρες, ήθελαν την νίκη, πίστεψαν στις δυνατότητές τους και κέρδισαν. Ενας αγώνας που κυριάρχησε η ένταση και το άγχος από την αρχή του παιχνιδιού, και που υπήρχαν πολλές, καλές και εντυπωσιακές φάσεις και από τις δύο ομάδες. Κορίτσια, σε αυτό το όμορφο "ταξίδι" καταφέρατε να είστε πρώτες στον όμιλο αλλά στις καρδιές μας. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες, στον προπονητή μας αλλά και στον υπέροχο κόσμο που είναι δίπλα στην ομάδα μας και συμμετέχει ενεργά από την εξέδρα. Δεν σταματάμε όμως εδώ, πιστεύουμε ότι αξίζετε πολλά παραπάνω και είναι ευκαιρία να τα κατακτήσετε. Ακολουθεί ο τελευταίος αγώνας του ομίλου με την ομάδα του Αρη Αμφιάλης και μετά περιμένουμε την κλήρωση των επόμενων αγώνων. Στην αθλήτρια μας Λία Καμπύλη, η οποία έπαθε κάταγμα στον ώμο, να ευχηθούμε περαστικά, γρήγορη ανάρρωση και σύντομα κοντά μας.

"Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν."
Τζων Κέννεντυ 

Καλή η διατησία των κ. Σιδέρη Μ. και Θεοφίλη Α.

Α.Ε. ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 2006 (Π. Δημητρακάκος): Χατζηγιαννίσογλου Ι. - Πετράκη Ι. - Καμπύλη Ε. - Ρούσσου Ε. - Ζίγκιρη Ν. - Διονυσοπούλου Ο. -Ντάβατζη  Ε..- Φραγκούλη Μ. - Κωτογλίδου Π. - Μπιράτση Ε.- Πετράκη Δ.

ΑΠΣ ΑΜΙΛΛΑ: Χωριανοπούλου Σ. - Γαλανοπούλου Φ. - Τσεσμετζή Μ. - Παταχατζοπούλου Σ. - Μαγγιώρου Αν. - Γόγολου Ο. - Σταζίνσκα Ι. - Κούσια Μ. - Βαμβούκα Κ. - Κολτσίδα Η. - Παπαδημητρίου Η. - Μαγγιώρου Αικ.- Αγγεκοπούλου Μ.-Κουσογιάννη Δ.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου